Wij bieden 5 jaar garantie op mengkranen en 2 jaar op het thermostatisch kraanwerk (fouten in het materiaal en productiefouten) vanaf de aankoopdatum of de dag waarop u de kraan voor het eerst gebruikt. Dit kunt u bewijzen met de aankoopfactuur.

Bij de productie wordt elke kraan getest tot 10bar alvorens te verpakken.

  • Demonteer het thermostatisch element en controleer of er geen vuiligheid en/of kalk aanwezig is. Zo ja reinig het element met lauw water en azijn.
  • De productie van warm water dient hoger te zijn dan 60°C.
  • De waterdruk van koud en warm water mag maar 0.5bar verschillend zijn.

Belangrijk: Hoofdkraan eerst dicht draaien en de druk van de kraan afhalen.

Tip! Laat uw thermostaatkraan werken. Maw na ieder gebruik, zet u de temperatuur afwisselend op de maximum en op de minimum al stromend, zodat kalk zich niet kan vast zetten op het thermostatisch element.

Haal het binnenwerk uit het kraanlichaam en reinig deze met zuiver water.

Is het probleem nog niet opgelost dan dient het binnenwerk vervangen te worden. Klik hier om te zien hoe het binnenwerk dient vervangen te worden. Belangrijk: Hoofdkraan eerst dicht draaien en de druk van de kraan afhalen.

Tip! Reinig/spoel de leidingen alvorens de nieuwe kranen te plaatsen.

Onze kranen zijn Belgaqua gekeurd volgens norm EN 1717.

Zie lijst Belgaqua

Website Belgaqua

Gebruik geen schuursponsjes of reinigingsmiddelen die zuur of oplosmiddel bevatten. Deze producten hebben als risico een onomkeerbare schade en dus verlies van garantie.

Maak de kraan schoon met enkel een beetje zeep en een vochtige doek. Spoel af en maak de kraan droog. Je kan kalkplekken voorkomen door de kraan na elk gebruik af te drogen. Als er kalk verschijnt, verwijder dan met PAFFONI DECAL. Dit is makkelijk én milieuvriendelijk

Om de schoonheid van de speciale kleuren te onderhouden is het ten zeerste af te raden om reinigingsmiddelen met zuur of schuursponsjes of zanderige producten of doeken of vodden met synthetische vezels te gebruiken. Gezien deze blijvende schade kan veroorzaken! Om kalksteen of vuil te reinigen, gebruik gewone zeep en warm water, spoel met water en droog met een zachte doek. We raden aan om na elk gebruik van de kraan, de kraan droog te maken.