Passie & kwaliteit

“De geschiedenis vertellen van kranenfabrikant Paffoni is hetzelfde als de geschiedenis van mijn familie vertellen. We hebben de managmentgeest van mijn vader Roberto sedert 1953 tot heden behouden. Mijn familie en ikzelf werken nog steeds met dezelfde inzet, passie en toewijding. Mits onze groei is kwaliteit nog steeds een onmisbare waarde. De kern van onze firma: kwaliteit van wat we produceren, kwaliteit van hoe we het doen en de kwaliteit van de mensen met wie we werken.”

Geschiedenis van het merk

Onze geschiedenis start in 1953 in Pogno, waar nog steeds ons hoofdkantoor en productie-eenheden gevestigd zijn. Het is een geschiedenis gebaseerd op concreetheid, passie voor ons werk en voor de aarde. Ons succes is volledig Italiaans. Onze kranen worden ontworpen en geproduceerd door creativiteit te combineren met de handgemaakte zorg, typisch voor Made in Italy, doch met het potentieel van een industiële producent. De rode draad is nog steeds: functionaliteit van het product, aandacht voor eenvoudige en essentiële vormen, het gebruik van grondstoffen met respect voor de internationale reglementering, de toepassing van de beste technische innovaties om zodoende tot een product te komen dat perfect zijn belangrijkste doel kan integreren: het water.

Het bedrijf

De tevredenheid van onze klanten hangt niet alleen af van onze producten maar ook van onze service. De verbetering van productieprocessen en de technologische innovatie laten ons toe om een kraan te produceren met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. Het zoeken naar kwaliteit vanuit gelijk welke invalshoek is voor ons een strategisch doel. Om dit doel te bereiken hebben we over de jaren heen grote investeringen gedaan om zowel het product als het productieproces te optimaliseren. Dit blijkt ook door de certificatie van ons bedrijf die beantwoordt aan de UNI EN standard ISO 9001:2015.